Biocom algakomplex, a nagyágyú…

Chlorella alga – sejtszintű méregtelenítés,

Spirulina alga – savtalanítás, táplálás,
immunerősítő hatás,

Lithotamnium alga – ásványianyag-
és nyomelempótlás,

Asztaxantin – a világ legerősebb sejtvédő hatása.

f

A Spirulina egyedülálló hihetetlen gazdagságú tápanyag-összetételével. Körülbelül 4000 értékes anyagot tartalmaz, és mivel vékony a sejtfala, ezért ezek 90%-ban fel tudnak szívódni az emberi szervezetben. Az alga az egyetlen növény, mely teljes értékű fehérjét tartalmaz. Sokféle vitamin, köztük a B12 forrása, de a többszörösen telítetlen zsírsavaktól (omega3) a karotinoidokon át az optimális arányokban előforduló organikus ásványi anyagokig rengeteg összetevő alkotja.f

A Chlorella sejtszinten képes méregteleníteni, még a nehézfémeket is képes eltávolítani a szervezetből. Erős antioxidáns lévén megköti a romboló hatású szabadgyököket, melyek számos betegség kialakulását okozzák. A Chlorella algának a legmagasabb a klorofill tartalma.

A Spirulina alga és a Chlorella alga erősen lúgosító hatású, ezzel kiválóan ellensúlyozza a táplálkoásunk során és a környezeti tényezők hatására fellépő savasodási folyamatokat a szervezetünkben.

A Lithotamnium, más néven vörös alga, a kimagasló kalciumtartalma miatt nélkülözhetetlen az elsavasodás, csontritkulás vagy allergiás megbetegedések elkerüléséhez.

Az Asztaxantin a világ legerősebb antioxidánsa. Az asztaxantin antioxidáns különösen hatásos a daganatokat is okozó szabad gyökök elleni harcban. Az Asztaxantin antioxidáns orvosi körökben jól ismert legerősebb sejtvédelmező hatásáról.

Számos alga készítmény kapható akár a gyógyszertárakban, akár a drogériákban. Sajnos sokan nem tudják, hogy az alga akkor hatékony, ha a feldolgozás során nem veszít a hatóanyagtartalmából. A világon csak néhány olyan gyár van, ahol csúcsminőségben képesek legyártani a mikroalgát és a természetes eredetű asztaxantin antioxidánst, és ez az eljárás bizony nem olcsó mulatság.

Ebből levonva a következtetést, a néhányszáz forintos alga tabletta, amihez csomósodásgátlót adnak és összepréselik, nem biztos, hogy az egészségünkre jótékony hatású is. Sok esetben az ilyen algakészítmények fogyasztása csupán pénzkidobás!

Néhány évvel ezelőtt nálunk is kapható már egy svájci cég, a Biocom alga készítménye. Ez a komplex és egyedülálló hatóanyagtartalmú algakészítmény gyógyszerészeti minőségű alapanyagokból és a legmodernebb, kíméletes feldolgozási eljárásokkal készül, hogy az algák hatása ne sérüljön a feldolgozás során és a felszívódása közel 100%-os legyen.

A Biocom Immun Supreme algakészítménye méregtelenít, táplál, véd és vitalizál. Egy termék, ami valóságos nagytakarítást képes végezni szervezetünkben! Sőt, a tisztítás-táplálás-sejtvédelem hármasságát nyújta. Terápiás és rendszeres fogyasztása egyaránt ajánlott.

A Biocom Immun Supreme algakomplex egyedülállóan magas mikoralga tartalma szinte felturbózza az immunrendszert, és szabad utat enged a szervezet öngyógyító folyamatainak, ezért számolnak be látványos gyógyulásokról még krónikus betegségek esetén is. A mikoralgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert!

Biocom – a svéd minőségű Algakomplex

alga spirulina chlorella biocom

A Biocom Immun Supreme alga készítményében egy dobozban megtalálod azokat az algákat, melyek a sejttáplálást, a sejtszintű méregtelenítést és az antioxidáns sejtvédő hatást nyújtják számodra.

 Biocom Immun Supreme
mikroalga komplex kiszerelései:

Biocom Immun Supreme mikroalga
240 kapszula (136 g)

biocom-immun-supreme-microalgakomplex-240-kapszula

Biocom algakomplex ajánlott adagolás: naponta 2-3 x 2-3 kapszula fogyasztása ajánlott. Fogyassza az étkezések között. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal.

Fontos! Aki vérhígítót szed (pl. Sincumar) szed, vagy pajzsmirigy túlműködése van, számukra nem fogyasztható az algakészítmény.

ÖSSZETEVŐK:

Biocom
algakomplex
4 kapszula
6 kapszula
9 kapszula
Mikroalga keverék (spirulina, chlorella, lithothamnion)
1440 mg
(480 mg spirulina,
480 mg chlorella,
480 mg lithothamnion)
2160 mg
(720 mg spirulina,
720 mg chlorella,
720 mg lithothamnion)
3240 mg
(1080 mg spirulina,
1080 mg chlorella,
1080 mg lithothamnion)
C vitamn
40 mg
60 mg
90 mg
E vitamin
40 mg
60 mg
90 mg
Asztaxantin
4 mg
6 mg
9 mg
A doboz elegendő:
60 napra
40 napra
26,6 napra

Biocom Immun Supreme Powder mikroalgalga
komplex készítmény 180 g

biocom-immun-supreme-microalgakomplex-180g

Biocom algakomplex ajánlott adagolás: naponta 1-2 x 1 műanyag kávékanálnyi (3 g/adag) fogyasztása ajánlott. Készítményt keverje el vízzel, vagy gyümölcslével és úgy fogyassza az étkezések között. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal. 

Fontos! Aki vérhígítót szed (pl. Sincumar) szed, vagy pajzsmirigy túlműködése van, számukra nem fogyasztható az algakészítmény.

Biocom
algakomplex
1 adag/3g
2 adag/6 g
Mikroalga keverék (spirulina, chlorella,
lithothamnion)
2300 mg
(767 mg spirulina,
767 mg chlorella,
767 mg lithothamnion)
4600 mg
(1534 mg spirulina,
1534 mg chlorella,
1534 mg lithothamnion)
C vitamn
60 mg
120 mg
E vitamin
90 mg
180 mg
Asztaxantin
6 mg
12 mg
1 doboz elegendő:
60 nap
30 nap

IMMUNE SUPREME ALGA KOMPLEX
4 féle alga együtt:
Spirulina, Chlorella, Lithotamnium, Asztaxantin

KÉRDÉSED VAN? RENDELNÉL? ÍRJ NEKÜNK!

 

Melyik Biocom algát válaszd?

Kényelmes, bárhová magaddal viheted

Egyértelműen a Biocom algakészítmény kapszulás változat fogyasztása kényelmesebb, bárhová magaddal tudod vinni, nem érzed az alga ízét (főleg gyerekeknél előny!), nem kell vízben elkeverni, így ha elfoglalt vagy, akkor az algakapszula vásárlását ajánlom.

Ha fontos az ár-érték arány

Amennyiben az ár-érték arány a fontos számodra és szereted az algapor ízét (enyhe zöld íz),  akkor viszont a Biocom algaport javaslom.

Míg a kapszulás változat össztömege 120 gramm algát tartalmaz, addig ugyanazért az árért a másfélszeresét, azaz 180 gramm algaport tudsz vásárolni, ha a por formát választod.

4 fontos javaslat a mikroalgák fogyasztásával kapcsolatosan!

f

Sajnos sokan tévednek, ha azt hiszik, helytelen táplálkozásunkat ellensúlyozni tudja néhány gramm mikroalga fogyasztása. Olyan mennyiségben eszünk savasító ételeket, hogy első és legfontosabb lépésként mindenképpen javaslom, hogy a microalgakomplex fogyasztásával egyidejűleg kezdjük el csökkenteni, vagy elhagyni a savasító ételeket, és igyekezzünk sok zöldséget fogyasztani!

Mindenképpen növelni kell a napi folyadékbevitelt, lehetőleg 2-3 liter tiszta ivóvizet igyunk meg, hogy a Chlorella által megkötött méreganyagokat a szervezet ki tudja mosni. Ha nem iszunk elég vizet, a méreganyagok nem tudnak távozni szervezetünkből csak a bőrön, izzadtságon keresztül!

Téved, aki azt hiszi, egy-két doboz algakomplex csodát művel! A mikroalgákra úgy kell tekinteni, mint élelmiszerre, amit folyamatosan, legalább fél éven keresztül szükséges fogyasztani. A legjobb, ha a reggeli kávé helyett a mikroalgákkal kezdjük a napot!

Fontos! Aki vérhígítót szed (pl. Sincumar) szed, vagy pajzsmirigy túlműködése van, számukra nem fogyasztható az algakészítmény.

f

Kinek ajánlott a Biocom Immun Supreme mikroalga komplex fogyasztása?

f

A Biocom Immun Supreme mikroalga komplex rendszeres szedése mindenki számára ajánlott. A mikroalgákra nem táplálék-kiegészítőként, hanem élelmiszerként kellene tekintenünk. Túladagolni nem lehet, nem ismert mellékhatása, így bárki bátran fogyaszthatja. Ha fáradt, kimerült, stresszes, vagy komoly egészségügyi problémája van, akkor a javasolt napi dózis kétszeresére, háromszorosára emelhető. 

Hogyan tudok vásárolni?

Biocom Immun Supreme mikroalga komplex többféle változatban kapható.

Ha körül nézel a drogériák polcain, vagy az internetes webáruházakban, külön-külön megvásárolva hasonló készítmény háromszor ennyibe kerül.

Fontos!

Az oldalon lévő információ tájékoztatás céljára szolgál. Nem tekinthető sem közvetlen, sem közvetett módon orvosi tanácsként. Nem alkalmas betegség megelőzésére, diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására. Egészségügyi probléma, betegség esetén keresse fel kezelőorvosát. Az mikroalgát tartalmazó készítmények, nem gyógyhatású készítmények, az alga egy teljes értékű táplálék, rendszeres fogyasztása szolgálja egészségünket, folyamatosan tisztítja sejtjeinket a nap mint nap bejuttatott méreg- és salakanyagoktól, valamint folyamatosan pótolja az elhasznált vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket.

Biocom Immun Supreme mikroalga komplex

A Magyarországon kapható legintenzívebb erejű alga komplex – megfizethető áron!

KÉRDÉSED VAN? RENDELNÉL? ÍRJ NEKÜNK!

 

Fontos!

Ha mikroalgát vásárolsz, ne a bioboltokban, esetleg a gyógyszertárakban kapható tablettákat vásárold meg, mert azok általában csak minimális hatóanyagtartalmúak, és a minőségük is kétséges.

One thought on “Biocom algakomplex

Comments are closed.